Titans Robber Baron Blue

Pachetul Titans este printat de catre Legends Playing Card Co., pachetul contine 55 de carti custom, fiecare din cartile mari, asii si jokerii vor avea ilustratii originale, redand particularitatile erei.

Mai multe detalii

60,00 lei

-20%

75,00 lei

Detalii produs

Titans, editia The Robber Baron. Titans sunt definiti ca fiind "cineva care este mare in marime sau putere: unul care se ridica dintre ceilalti prin calitatile sale". Oamenii si femeile in acest pachet sunt referiti ca si "Titanii industriei." In mai bine de 3 decade, cresterea industriilor si tehnologiilor au revolutionat intreaga lume. Acest lucru a facut ca multi oameni sa fie foarte instariti si, cu realizarile lor marete, au ajuns sa aiba un comportament grosolan si sa abuzeze de putere. Capitalistii sfarsitului secolului 19 au ajuns sa fie cunoscuti ca si "Robber Barons."
Printat de catre Legends Playing Card Co., pachetul contine 55 de carti custom, fiecare din cartile mari, asii si jokerii vor avea ilustratii originale, redand particularitatile erei.
Cartile sunt tiparite pe finisajul Classic, care este cel mai de calitate finisaj de la Legends Playing Card Co. Culoarea pachetului este albastru si bronz.