DMC ELITES ROUGE

Pachetul DMC ELITES: ROUGE a fost creat ca fiind cel mai bine marcat pachet de carti de joc de pana acum.

Marcajul este unul optic, avand celebrul finisaj No. 9 de la Cartamundi, utilizat pentru celebrul pachet Cardistry Touch.

Mai multe detalii

99,00 lei

Detalii produs

DMC ELITES Rosu a fost creat cu intentia sa fie cel mai bun pachet de carti de joc pentru pentru magie din ziua de azi.
Noul pachet DMC ELITES Rosu este al cincilea pachet produs de catre Sovereign Playing Cards pentru renumitul magician Britanic Drummond Money-Coutts si al patrulea pachet cu marcaj optic. Fiecare pachet lansat a fost datorita colaborarii dinre DMC (starul emisiunii Card Shark si seriei DMC Beyound Magic difuzata pe National Geographic) si al designerului Phill Smith (autor al cartilor de mentalism Mitox, Yokai and Mokele), combiand pefectionismul si creativitatea pentru a crea aceasta serie unica de pachete incredibile. Cu o gama larga de imbunatatiri, pachetul DMC ELITES Rosu este cel mai bun pachet produs de catre Sovereign.
Pachetul vine cu a patra generatie de marcaj optic, un marcaj puternic conceput pentru numere de magie si iluzionism (in opozitie cu sistemelor de marcaj pentru trisat la carti).
Cu un sistem ingenios de marcaj ascuns care este citibil de la distanta mare si in lumina slaba, sistemul a fost regandit semnificativ in ultimii ani de cand a fost creat pentru prima oara. Fiecare pachet vine cu o carte cu instructiuni care explica vizual marcajul, fara cuvinte, pentru uz international.
Sistemul ascunde valoarea si culoarea cartilor in clar, nefiind necesara o decodare, fara o gandire a simbolurilor, se vede clar valoarea si culoarea,chiar si de la departare. 
Cu o claritate incredibila, pachetul poate fi dat oricarei persoane din public, chiar daca aceasta persoana va cauta marcajul, nu il va putea gasi.
Pachetul are fete standard, finisajul este unul nou, cu o calitate de cardistry. Pachetul a fost conceput sa fie folosit pentru o gama larga de numere de magie, si pentru asta s-a folosit un material foarte special. Pachetul a fost tiparit de catre cei de la Cartamundi, s-a folosit finisajul No. 9, conceput in laboratorul lor pentru pachetul lor definitoriu, Cardistry Touch.
Fiecare detaliu a stocului si finisajului a fost gandit amanuntit, pana si finisajul diferential, care difera pe fata si spatele fiecarei carti de joc. Cartile sunt usoare la atingere, taiate precis si avand o calitate tacticla care permite controlul usor si precis a pachetului
Fiecare detaliul al pachetului a fost coneput pentru a face pachetul super manevrabil, de la cutia minimalista a pachetul pana la culoarea rosu aprins a spatelui si a revealului ascuns pe cei doi jokeri personalizati. DMC ELITES: Rosu - cel mai bine marcat pachet din generatie si posibil cel mai utilizat pachet pentru magie, disponibil astazi.

ATENTIE:
Aceste carti au fost create in scopul utilizarii de catre magicienii profesionisti si de catre mentalisti, dar pot sa fie utilizate pentru castiguri ilicite la mesele de poker. Daca vrei sa iti pacalesti prietenii, nici o problema, dar trisatul la jocuri unde exista o miza este imoral, ilegal si lipsit de etica. Daca vei fi prins atunci o sa fi pedepsit de lege. Noi, cei de la ExclusiveCards.ro si cei de la Sovereign Playing Cards nu suntem responsabil pentru orice actiune care implica trisat cu aceste carti de joc.