DMC ELITES Forest Green

Noul pachet marcat DMC ELITES V4 produs de catre United States Playing Cards Company, cel mai bun din generatia sa

Mai multe detalii

107,10 lei

-10%

119,00 lei

Detalii produs

Noul pachet DMC ELITES V4 marcat (acum in culoare verde) este ultimul pachet din dorinta lui Drummond Money-Coutts sa creeze cel mai puternic pachet de catri disponibil pentru magicienii profesionisti. Fiecare pachet lansat a fost datorita colaborarii dinre DMC (starul emisiunii Card Shark si seriei DMC Beyound Magic difuzata pe National Geographic) si al designerului Phill Smith (autor al cartilor de mentalism Mitox, Yokai and Mokele), combiand pefectionismul si creativitatea pentru a crea aceasta serie unica de pachete incredibile. Cu o gama larga de imbunatatiri, pachetul DMC ELITES Forest Green este cel mai versatil, nuantat si avansat pachet produs de catre Sovereign.

Pentru prima oara, pachetul DMC ELITES V4 este acum printat de catre United States Playing Card Company pe stocul lor Bee, fiind in continuare cea mai buna alegere din lume.

DMC ELITES V4: cel mai bun pachet marcat din generatie - acum mai bun ca niciodata.

ATENTIE:

Aceste carti au fost create in scopul utilizarii de catre magicienii profesionisti si de catre mentalisti, dar pot sa fie utilizate pentru castiguri ilicite la mesele de poker. Daca vrei sa iti pacalesti prietenii, nici o problema, dar trisatul la jocuri unde exista o miza este imoral, ilegal si lipsit de etica. Daca vei fi prins atunci o sa fi pedepsit de lege. Noi, cei de la ExclusiveCards.ro si cei de la Sovereign Playing Cards nu suntem responsabil pentru orice actiune care implica trisat cu aceste carti de joc.