White Arcane

Pachetul de carti White Arcane ofera design complet nou, impresionant. Nu exista ingeri sau biciclete pe spatele pachetului. Doar glifele întunecate, criptice, care te adancesc in mister. Spatele cartilor face ca fanningul si XCM să arate ca niste opere de artă.

Mai multe detalii

This product is no longer in stock

40,00 lei

Detalii produs

White Arcane

Trei designeri de tot din tot globul au lucrat nopti neintrerupte, creand un pachet de carti nemaivazut pana acuma. Le-au luat 5 ani de zile sa creeze acest pachet de joc.

Printat de catre cei de la USPCC, pachetul de joc Arcane seteaza un nou standard pentru cartile de joc.

Pachetele de carti Black Arcane si White Arcane s-au scos in acelasi timp. Alege-ti culoarea care ti se potriveste, sau cumpara-le pe ambele sa realizezi trucuri cu ambele pachete.

Un design complet nou, impresionant. Nu exista ingeri sau biciclete pe spatele pachetului. Doar glifele întunecate, criptice, care te adancesc in mister. Spatele cartilor face ca fanningul si XCM să arate ca niste opere de artă.

Fetele cartilor sunt regandite sa se potrieasca cu spatele cartilor, imprimarea realizandu-se la o rezolutie inalta pentru a realiza un efect de fum.

Cartile contin un finisaj cu UV care fac pachetul sa arate ca si cand ar fi luminat de leduri puternice cand este pus la o lampa cu raze ultraviolete.

Designul cutiei este prezent pe toata suprafata pachetului.

Pachetul de joc Arcane ofera de asemenea alte particularitati precum un As de inima neagra personalizat, un joker echipat cu un review inca invizibil, un Joker ce contine un review a carti 3 de inima rosie.