Cub Inside 3 - Awful 0

Capcane, camera deciziilor... cubul Awful 0 intra in categoria grea a jocurilor sponsorizate de catre Doriprane. Dar nu chiar. Capacul este detasabil si poti gasi bila daca gresesti.

Mai multe detalii

This product is no longer in stock

94,00 lei

Detalii produs

Ce este INSIDE 3?

INSIDE 3 este un labirint tridimensional care se joaca fara sa vezi bila.

Este un nou joc presentat in forma unui cub. Cubul contine un labirint care este vizibil alternativ pe fata de sus sau cea de joc, depinde in ce stadiu a jocului te afli.

Pe fiecare din aceste 2 fete, jucatorul gaseste o harta care indica cursul care trebuie sa il ia bila prin labirint pentru a ajunge la destinatie. Harta este compusa din mai multe desene reprezentand straturile care trebuie parcurse.

Da, ai ghicit; cubul INSIDE 3 nu arata doar deosebit, este la fel de dificil de rezolvat.

Depinzand de nivelul de dificultate ales, va trebui sa eviti capcanele, sa iei o cale inversa si sa rotesti cubul ca sa termini labirintul...

Seria 0 este seria originala, care incepe cu un cub simplu si se termina cu cel mai dificil cub.
Cubul original cu 7 straturi de tranversat. Aceasta serie contine toate nivelurile de dificultate. Nivelul Easy (de la 10 ani) este cel mai usor, nivelul Mortal este extraordinar de greu. Intre cele 2, exista cate putin din orice. Nivelurile Vicious si Mortal nu se pot deschide. 

Varsta Recomandata: 10 ani+

Dimensiuni: 6x6x6cm