Metal Earth SR-71 Blackbird

Setul de constructie SR-71 Blackbird este fabricat din foi de constructie de otel de inalta calitate, taiate cu laserul in una sau mai multe placi din otel cu diagonala de 10cm.

Mai multe detalii

This product is no longer in stock

31,50 lei

-30%

45,00 lei

Detalii produs

Metal Earth
Setul de constructie Metal Earth este fabricat din foi de constructie din otel de inalta calitate. Fiecare model este taiat cu laserul in una sau mai multe placi de otel patrat cu diagonala de 10cm. Instructiunile usor de urmarit sunt incluse in set si nu este necesar nici un lipici sau surub. Desfaceti pur si simplu bucatile si indoiti placile prin punctele de legatura.
Modelele contin 4 nivele de dificultate: Incepator, Moderat, Competitiv si Expert

SR-71 Blackbird

A fost o aeronavă de recunoaștere strategică cu distanțe lungi, Mach 3.5+, dezvoltată de Lockheed și divizia sa Skunk Works®. A fost prima aeronavă construită în principal din titan. La viteza maximă, suprafața avionului se încălzește la peste 260 ° C. Un total de 3551 de misiuni au fost arborate și nici un exemplar nu a fost doborat din cauza răzbunării militare inamice. Notă: Skunk Works este porecla pentru programele avansate de dezvoltare ale Lockheed. Inginerii Skunk Works au dezvoltat aeronave militare extrem de avansate, adesea în secret, încă de la al doilea război mondial.

Numar de foi: 1

Nivel de dificultate: Incepator

Varsta: 14+ ani

Dimensiunea asamblata: 10.1 x 5.2 x 3 cm