Memento Mori

Designul pachetului este unul simplist. Pornind de la o creatie 3D, primii pasi ai animatiei pot fi interpretati ca fiind inceputul vietii virtuale.

Mai multe detalii

59,00 lei

Detalii produs

Memento Mori - "Remember your mortality"

Pornind de la teoria latină medievală și practica reflecției asupra mortalității, ea a fost o parte omniprezentă a culturii umane de-a lungul secolelor. De la filozofic la artistic, fascinația, teama și aprecierea morții ne-au captivat și ne-au cultivat în mod constant imaginația. Mulți practicanți ai acestei teorii au păstrat cu ei, artefacte sau rechizite care au servit ca o reamintire că singurul lucru sigur în viață a fost moartea. Multe dintre aceste obiecte erau adesea obiecte (ceasuri, coliere) sub formă de craniu.

Designul low-poly este unul simplist "Oasele goale" ale creației 3D și ale graficii, primii pași ai animației pot fi interpretați ca începutul vieții "virtuale".

Mulți istorici consideră că cărțile de joc au reprezentat un înțeles mai profund, esoteric, că fiecare costum a fost unul dintre cele patru sezoane. Fiecare carte în cadrul unui costum era una din cele treisprezece faze ale lunii. Cele cincizeci și două de cărți dintr-un pachet ar reprezenta cele cincizeci și două de săptămâni ale anului și, împreună, ar reprezenta doar un an din viața ta. Amintirea constantă a timpului nostru trecător pe pământ.