Memento Mori Blue

Designul pachetului este unul simplist. Pornind de la o creatie 3D, primii pasi ai animatiei pot fi interpretati ca fiind inceputul vietii virtuale.

Mai multe detalii

This product is no longer in stock

52,00 lei

Detalii produs

Memento Mori - "Remember your mortality"

Memento Mori Blue este o sărbătoare a vieții, un semn al ceea ce ne inspiră și o amintire constantă că timpul nostru aici este trecător. Este un simbol al sfidării noastre eterne împotriva propriului nostru impermanență. Este un design care ne amintește să creăm, să ne imaginăm și să trăim

Designul low-poly este unul simplist "Oasele goale" ale creației 3D și ale graficii, primii pași ai animației pot fi interpretați ca începutul vieții "virtuale".

Mulți istorici consideră că cărțile de joc au reprezentat un înțeles mai profund, esoteric, că fiecare costum a fost unul dintre cele patru sezoane. Fiecare carte în cadrul unui costum era una din cele treisprezece faze ale lunii. Cele cincizeci și două de cărți dintr-un pachet ar reprezenta cele cincizeci și două de săptămâni ale anului și, împreună, ar reprezenta doar un an din viața ta. Amintirea constantă a timpului nostru trecător pe pământ.