NOC x Shin Lim

Pachetul NOC x Shin Lim este un pachet editie limitata creat de cei de la House of Playing Cards in colaborare cu Shin Lim.

Mai multe detalii

80,00 lei

Detalii produs

Editie limitata. Nu va mai fi reprintata.
Hey guys, Shin aici! Sunt asa de incantat sa introduc noul meu pachet de carti customizat, NOC x Shin Lim. Aceste carti de joc au avut multe aparitii in showurile tv si este perfect pentru momentele magice pe care le-am creat.
Minim, elegant și izbitor. M-am asociat cu cei de la House of Playing Cards pentru a crea exact ceea ce vreau. Un pachet ce contine brandul meu, dar la fel de simplu sa il folosesti pentru tot ceea ce vrei! Magie, cardistry .. chiar si un joc de poker poti sa joci cu el!
Am o mică mărturisire de făcut. Este posibil să existe sau nu o carte secreta "Shin" inclusa in fiecare pachet care să vă permită să efectuați un truc pe care l-am creat. Dar shh, doar magicieni!

Pachetul NOC x Shin Lim are cea mai bună calitate de hârtie și finisaj tipărit în S.U.A., o cutie personalizată cu un stampila cu folie roșie, sigiliu de folie și As si Jokeri de pica personalizate. Cel mai probabil o să se vândă rapid, așa că cumparati acuma câteva pachete!
Tipărit la perfectie de către cei de la United States Playing Cards Company
Cartea specială SHIN LIM gaff inclusă
"Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul constant și vă promit tuturor, abia de acuma încep!"
- Shin Lim