Dragon's Egg Tangram

Dragon's Egg Tangram - Tangram Oul Dragonului

Legenda din spatele acestui puzzle spune povestea unui batran care avea sarcina de a construi o fereastra la marele palat al imparatului chinez. El a infasurat un geam de sticla in cea mai fina matase, dar cand a ajuns la palat s-a impiedicat si a scapat geamult in sute de forme interesante. Imparatului i-a placut foarte mult.

Mai multe detalii

49,90 lei

Detalii produs

Seria Grand Masters 

Istoria este bogata in povestiri despre lupte legendare, straluciti strategi militari si lideri intelepti.

Ce modalitate mai buna de a va dezvolta disciplina mentala decat gasirea solutiilor la puzzle-urile preferate de vechii imparati ai Orientului?

Dragon's Egg Tangram - Tangram Oul Dragonului

Legenda din spatele acestui puzzle spune povestea unui batran care avea sarcina de a construi o fereastra la marele palat al imparatului chinez. El a infasurat un geam de sticla in cea mai fina matase, dar cand a ajuns la palat s-a impiedicat si a scapat geamul. Cand a dat la o parte matasea a observat ca geamul s-a crapat in sute de forme interesante. Imparatului i-a placut foarte mult!

 

Obiectiv:

Scopul tangramului este de a aranja piesele din lemn pentru a realiza diferite forme si modele elaborate: ou de dragon, lebada, floare, pasare.

 

Grad de dificultate: *Philosopher (Filosof)