Bicycle 40 Years of Fear (Special Edition) Jaws

Pachetul Bicycle 40 years of fear the invita sa faci parte in adancurile misterioase a ceanului pentru a da o batalie epica intre om si cea mai puternica creatura din adancuri, rechinul.

Mai multe detalii

96,00 lei

Detalii produs

Cand legendarul film JAWS a luat societatea prin surprindere, el a insuflat frica in milioane de oameni. Acum, 40 de ani mai tarziu, sarbatorim imaginea iconica care a cultivat o cultura de frica a creaturii nemiloase a marii, cu cele mai noi cărți de joc 40 Years of Fear.

Fiecare detaliu sangeros a fost ilustrat cu migeala pentru a captura adevarata frica si respectul pe care il merita acest pachet tematic. Dupa toate aceste probabil nu e bine sa nu respecti o masina de uscis. Design-ul index-urilor facute cu finete si fluiditate indica ritmul miscarii valurilor oceanului. Finisaj pe perna de aer. Fata pachetului prezinta arta faimoasa facuta Roger Kastel iar decuparea muscaturii mortale ale rechinului permite vizualizarea a unei portiuni din spatele cartilor. Acesta este primul pache 3D de la USPCC creat vreodata! Daca esti un pradator de carti cu sange rece, atunci aceasta editie speciala este perfecta pentru tine!

Centralizat in jurul unei busole, o nava navigheaza in mare cu rechini flamanzi aflati sub vas. Un craniu avertizeaza asupra pericolelor catastrofale ale apei. Marginile cartilor sunt asigurate cu o carma si cu un far de nava pentru a te indrepta in directia corecta a calatoriei tale. Un craniu al unui marinar nefericit va urmareste mana de carti ca o amintire a pericolelor marii si a jocurilor fara atentie.