RUN Heat Edition

Pachetul de joc RUN Heat Edition a fost produs intr-un numar limitat de 10,000 de pachete.

Este un pachet exclusivist, fiecare pachet vine intr-o carcasa de protectie.

Este un simbol al impatimitilor jocurilor de noroc.

Include 2 carti de gaff care te ajuta sa faci trucuri uluitoare

Mai multe detalii

92,00 lei

Detalii produs

Este un pacat sa lasi un fraier sa-si pastreze banii. Asa ca, lasa-ti onoarea la oparte, pentru ca doar doua lucruri conteaza in aceasta lume... scorul si sa-i supravietuiesti. Cartile de joc Run infatiseaza nervii de otel si o poarta curata intr-un pachet de joc de calitate superioara si cu o atitudine rebela.
Creat si conceput de catre renumitul producator de carti de joc Jason Brumbalow, valoarea si calitatile acestui pachet de carti este incomparabila in clasa sa. Cu o atitudine de supravietuitor, acest pachet isi arata radacinile autentice a jocurilor de noroc in fiecare detaliu al sau.
Cutia pachetului invelita in folie de aur din fata în spate are un design indrasnet care defineste esenta supravietuitorului. Primul pachet din clasa sa vine echipat cu o carcasa din de protectie, personalizata, care este conceputa pentru perfectiune si pentru a obtine un aspect brut si personalizat
Acest pachet exlusivist vine in 2 variante cu carcasa de protectie:
Run Standard Edition  (limitat la 15,000 de pachete)
Run Heat Edition (limitat la 10,000 de pachete)
Conceput pentru calitatea si fiabilitatea pe care o astepti de la USPCC, pachetul de carti Run are o alunecare de neegalat, un simt receptiv si de este de lunga durata.
Fiecare pachet de carti Run include 2 carti de gaff care te ajuta sa faci demonstratii de jocuri si magie incredibile, precum si alte rutine.
Pentru utilizarea corespunzatoare a cartilor de gaff a acestor pachete, exista un link secret in fiecare pachet.